Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Into the Breach

*
H Subset Games δημιουργός του Faster than Light, δημοσίευσε το launch trailer του επερχόμενου turn-based strategy game με τίτλο Into the Breach. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό πανίσχυρων μηχανών με σκοπό την εξάλειψη μιας εξωγήινης απειλής. Κάθε προσπάθεια να σωθεί ο κόσμος αποτελεί και μία randomly generated πρόκληση. Επιπλέον σκοπός είναι η υπεράσπιση των πόλεων, μιας και οι μηχανές αντλούν ενέργεια από τα κτίριά τους. Υπάρχει δυνατότητα ανάλυσης των κινήσεων των aliens, ώστε να είναι δυνατή η προετοιμασία της καλύτερης δυνατής απάντησης και μια σειρά από πανίσχυρα όπλα και έμπειρους πιλότους που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στη σωτηρία του νησιωτικού συμπλέγματος Corporate-Nation από τους Vek. To Into the Breach θα είναι διαθέσιμο μέσω Steam από 27 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*